Info Omega Guard Shaklee

thumbnail
Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee 1.      Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan ...

Energizing Soy Protein + Free Shaker

thumbnail
Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee adalah salah satu produk Shaklee yang telah mendapat pengiktirafan di seluruh negara kerana telah menj...

Masalah Haid, Senggugut dan Kesuburan Wanita

thumbnail
Masalah period tak stabil, Sering sengugut??? kesuburan???? Ramai dah berjaya dengan pengambilan GLA COMPLEX Anda nak cuba? Hubungi Saya ...

Produk Shaklee TAKDE Sijil HALAL MALAYSIA

thumbnail
(UPDATE  7 FEBRUARY 2014) Assalammualaikum & Salam Sejahtera, PANAS!!! Shaklee takde SIJIL HALAL MALAYSIA. So macam mana ni ... Re...

SET EKONOMI

thumbnail
ღ❦SET EKONOMI SERENDAH HARGA RM150 & KEBAWAH !! MEMANG BERBALOI-BALOI SERTA MAMPU DIMILIKI !!ღ❦ JOM ORDER SEKARANG !!! JOM KITA L...

Milk Booster.

thumbnail
  Milk Booster . Cuba set yang ini + power pumping + air 3 liter =  •susu ibu lemak berkrim, •bayi cepat kenyang, •bayi puas menyusu. ...

Set Kecantikan (ESP + GLA Complex)

thumbnail
Apa kebaikan set beauty ? ♥menjadikan kulit lembap berkilau dan berseri ♥mengurangkan parut2 hitam dan hodoh. ♥protein dapat memperbaiki se...

Set Atasi Masalah Parut

thumbnail
Kombinasi 4 Produk Shaklee ini dapat menyelesaikan dan mengatasi masalah kulit berparut kesan...

CoQHealth™ Plus

thumbnail
CoQHealth™ Plus CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak ...

Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan

thumbnail
Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan PETALING JAYA 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, penjagaan diri dan rumah, Shaklee Prod...

7 sebab kenapa kita perlu Berjaya dan Kaya

thumbnail
7 sebab kenapa kita perlu Berjaya dan Kaya 1. Bila Ibubapa anda masih belum MAMPU menunaikan Rukun Islam ke-5 iaitu Menunaikan Haji, si...

SET SLIMMING BAJET

thumbnail
Kombinasi LECITHIN & ALFALFA ibarat merpati dua sejoli saling melengkapi antara satu sama lain Lecithin pecahkan lemak Alfalfa tolong...

Penafian/Disclaimer


Semua kenyataan dan testimoni adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Testimoni adalah diperolehi dari pengalaman individu dan keputusan mungkin berbeza-beza. Sebarang kenyataan di dalam blog inibelum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah. Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Kami Telah Berpindah

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

Dimaklumkan bahawa bahawa , blog berpindah ke url :



Semoga anda terus menyokong kami dan didahului ucapan ribuan terima kasih
 
Copyright © 2013. About - Sitemap - Contact - Privacy
Template Seo Elite oleh Bamz