Beribu Langkah ke Hadapan

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera....  

Sejak semalam ramai rakan di Facebook telah memuat naik status kegembiraan mereka setelah Duit BR1M3.0 yang di nanti-nantikan telah masuk ke akaun bank. Tahniah kepada semua rakan-rakan.


Duit yang diterima tu gunakan untuk kebaikan.  Ingat pesanan Perdana Menteri, gunakan duit BR1M itu sebaik-baik nya yer...


Apa kata rakan-rakan laburkan sedikit duit untuk menjadikan akaun bank anda dimasukkan DUIT BONUS setiap bulan. Tak banyak pon, hanya RM65 sahaja. Dengan itu duit sebanyak itu anda telah layak menjalankan perniagaan dan sudah boleh mula menjana pendapatan. Saya juga telah bermula dengan RM65 dan sehingga  hari ini saya menerima bonus setiap bulan. Bukan 2 atau 3 angka , tetapi 4 angka.


Apa perniagaan yang saya maksudkan ini? tetapi sebelum itu, jangan anda takut untuk membaca entri ini sehingga akhir yer... saya berkongsi kebaikan ini khas untuk anda sahaja dan  saya juga lampirkan bukti di sini...pilihan di tangan anda.Jom bersama-sama berniaga SHAKLEE DAN JADI BIZ PARTNER SY???? 

Kita bukan berdua sahaja, tetapi bersama-sama team yang hebat.


Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

 • Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
 • Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
 • Support group untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
 • Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
 • Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
 • Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
 • Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar(urusan pegeposan pun dihujung jari sahaja), close sales ataupun cari @ membership baru. 
 • Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!
Extra  menjadi biz partner saya
 • Tips perniagaan dari Master berpengalaman
 •  Sokongan berterusan menerusi Group Rahsia di Facebook
 • Belajar perniagaan SHAKLEE secara Online dan juga offline (FB dan Whatsapp)
 • Kelas dan Coaching offline.(master turun buat kelas)
 • Seminar dan gathering
 • Info dan segala pertanyaan offline (24jam)

Jom sama-sama kita berniga dan pastikan setiap bulan duit bonus di masukkan ke dalam akaun bank kita. In Sha Allah dengan usaha dan doa pasti kejayaan milik kita.

Gambar di bawah merupakan ScreenShot WhatApps  rakan di dalam team besar saya yang berkongsi pendapatan bulanan mereka untuk membakar semangat rakan-rakan yang lain.

Gambar di bawah di Majlis Meraikan upline  yang  bergelar Master Coordinators Hotel Royal Chulan, Kuala LumpurAnda jangan bertangguh lagi. Hubungi saya. Pada yang mereka yang SERIUS sahaja.

SITI NUR ZAINI

Shaklee Independent Distributor [No. 1000961]

Call/Sms/WhatsApp : 013-644 8744

Facebook : Chinta Farisha
                                     FB Fan Page : Joom Sihat Cantik                                          
thumbnail
Judul: Beribu Langkah ke Hadapan
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Ditulis Oleh

Artikel Terkait bonus, buat duit, Jana Pendapatan, Pengedar Sah Shaklee :

Penafian/Disclaimer


Semua kenyataan dan testimoni adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Testimoni adalah diperolehi dari pengalaman individu dan keputusan mungkin berbeza-beza. Sebarang kenyataan di dalam blog inibelum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah. Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Kami Telah Berpindah

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

Dimaklumkan bahawa bahawa , blog berpindah ke url :Semoga anda terus menyokong kami dan didahului ucapan ribuan terima kasih
 
Copyright © 2013. About - Sitemap - Contact - Privacy
Template Seo Elite oleh Bamz