Set Famili Wellness Shaklee

Set Famili Wellness - Keperluan Vitamin Seisi Keluarga

Shaklee Family Wellness Set  merupakan set supplemen asas untuk seisi keluarga  Ianya sesuai untuk semua peringkat umur dan dapat membantu anda sekeluarga menjalani kehidupan yang aktif dan sihat

Shaklee Family Wellness Program ini sangat HOT!!MARVELLOUS!!POPULAR!!GREAT!! 

Set ini membantu memberikan nutrien yang berkhasiat  supaya and kekal sihat dan bertenaga.Kebaikan Shaklee Family Wellness Set


1.  Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh

2.  Membantu seisi keluarga rasa lebih bertenaga
3.  Menguatkan sistem imun anda
4.  Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.

Shaklee Family Wellness Set


Shaklee Family Wellness Set terdiri daripada 4 supplemen asas dan merupakan vitamin yang popular, iaitu :

1. Energizing Soy Protein (ESP)
Membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat,termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh.Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian,serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.


2.  Vitalea Iron Formula
Merupakan multivitamin semulajadi yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh kita sebagai pelengkap nutrisi harian. Penyediaan makanan yang tidak sihat, diet tidak seimbang, sayur-sayuran dan buah-buahan yang tercemar dengan pesticides,menyukarkan tubuh kita memperolehi bekalan nutrient yang sepatutnya. Ini akan menyebabkan prestasi tubuh kita merosot sedikit demi sedikit tanpa disedari. Cara terbaik untuk memastikan tubuh kita dilengkapi dengan nutrient yang diperlukan ialah melalui pengambilan multivitamin dan mineral setiap hari, kerana ia dapat menampung mana-mana kekurangan vitamin dalam badan.


3.  Sustained Release Vita-C 500MG
Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli.Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release,di mana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan,kerana vitamin C merupakan vitamin larut air dan mudah musnah.Sangat penting untuk pembentukkan kolagen,sistem imun badan,bertindak sebagai antioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit.


4.  B-Complex
Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan tubuh.Bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) di samping memberi ketenangan pada tubuh.Di sebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan.Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma,tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam.


Siapa pun anda, apa pun keperluan anda, Shaklee Family Wellness Set adalah set yang sesuai untuk semua.

Nak dapatkan SET FAMILI WELLNESS  ni pada harga BEST & Mampu Milik?

HUBUNGI SAYA PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG
CHINTA 013 644 8744
AZMI 019 260 9477
ID SHAKLEE : 1000961
POSLAJU SELURUH MSIA
DIRECT DELIVERY: Area Klang/Port Klang/Shah Alam
thumbnail
Judul: Set Famili Wellness Shaklee
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Ditulis Oleh

Artikel Terkait Set Famili Wellness :

0 comments:

Penafian/Disclaimer


Semua kenyataan dan testimoni adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Testimoni adalah diperolehi dari pengalaman individu dan keputusan mungkin berbeza-beza. Sebarang kenyataan di dalam blog inibelum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah. Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Kami Telah Berpindah

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

Dimaklumkan bahawa bahawa , blog berpindah ke url :Semoga anda terus menyokong kami dan didahului ucapan ribuan terima kasih
 
Copyright © 2013. About - Sitemap - Contact - Privacy
Template Seo Elite oleh Bamz